.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..tilbage til oversigt over artikler

Fra det gamle arkiv:

Fra "Søndagsavisen" 18. februar 2001
Konverteringsboom i vente 

I den kommende tid bliver det attraktivt at omlægge især rentetilpasningslån. Det er den lavere rente, som er et resultat af de sidste ugers rentefald, som sætter gang i forventningerne om konvertering. Børsen oplyser, at låneomlægninger bliver så attraktive til sommer, at realkreditinstitutterne samlet vil få ombyttet realkreditlån til en værdi af 16 milliarder kroner.

Fra "Søndagsavisen" 18. februar 2001

Helt til rotterne

Rotteplagen udgør et stigende problem især i byområderne. Søndagsavisen har citeret rottekonsulent i Miljøstyrelsen, Peter Weile: Hvis det stigende antal rotter medfører skader på kloakrør og vandledninger, dækker de fleste forsikringer under udvidet rørskadeforsikring; men de elektriske ledninger som rotterne ødelægger, er ikke forsikringsdækket.

Set i ide-nyt nr. 1, Jylland vest, februar 2001

Forsikring mod svamp

Lisbeth Aebischer skriver bl.a.: ..at før du køber hus, bør du sikre dig, at der kan forsikres mod svamp. Det gør du ved at henvende dig til et forsikringsselskab. Efter evt. besigtigelse af huset tager selskabet stilling til, om huset kan forsikres mod svamp. Hvis et selskab vurderer, at der er stor risiko for et svampeangreb på visse dele af huset, vil disse forbehold være nævnt i policen.

Selv om man har fuld svampedækning, er det ikke nødvendigvis således, at man er dækket ind, hvis der opstår svamp et sted i huset. Forsikringsselskaberne kræver nemlig, at huset løbende bliver ordentlig vedligeholdt.

Man skal endvidere være opmærksom på, at en svampeforsikring normalt ikke dækker udvendig trappe, balkoner og terrasser samt i visse tilfælde heller ikke uafdækkede trækonstruktioner. 

...flere artikler

..læs mere på ide-nyts hjemmeside

..se artikler fra TÆNK/forbrugerrådet og om ejendomsværdiskat 

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

konverteringsboom,rotteplage,svampeforsikring