.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..tilbage til andre arkivartikler

ARTIKLER fra det gamle arkiv:

Forbrugerrådet skriver den 07.01.2000                                         

 

Læs mere hos: 

Forbrugerrådet

.

Konkurrence på ejendomsmarkedet

Forbrugerrådet udtrykker glæde over udsigten til, at det sandsynligvis bliver billigere at sælge huse og ejerlejligheder. Det hænger sammen med, at den amerikanske ejendomsmæglerkæde ReMax vil begynde på det danske marked.

Forbrugerrådet tager det som en selvfølge, at ReMax lever op til de samme kvalitetskrav, som Forbrugerrådet stiller sig til de øvrige udbydere på markedet, dette udtaler afdelingschef Villy Dyhr, Forbrugerrådet der endvidere siger:  

"Det er dyrt at sælge hus i Danmark. ALT FOR DYRT. Det skyldes ikke mindst, at ejendomsmæglerfirmaerne tager sig godt betalt. DET SER IKKE UD TIL, AT DER ER NOGEN SÆRLIG KONKURRENCE MELLEM MÆGLERNE - de er vel snarere alle indforstået med, at så længe alle tager et højt salær, tjener alle godt på det".

Konkurrencestyrelsen undersøgte  ejendomsmæglerbranchen  i 1999. Der fandt man ud af, at der tilsyneladende ikke er nogen væsentlig konkurrence på markedet.

Konkurrencestyrelsen fandt også ud af, at der benyttes skjulte og stærkt varierende rabatter, men da de er skjulte, er der kun et fåtal af forbrugerne, som bliver gjort opmærksom på muligheden.

I lighed med Aktivhussalg's vejledninger anbefaler Forbrugerrådet, at man henvender sig til flere mæglere for at få et tilbud, og som Aktivhussalg pointerer i tide og utide, kan der garanteret spares mange penge i forhold til kun at henvende sig til én mægler.

Hørt i DR: Ekstra skatteregning til boligejerne 

Iflg. DR skal hovedparten af de danske boligejere forvente en stigning i ejendomsværdiskatten.

De nye ejendomsvurderinger er klar til at blive sendt ud og stigningen i opkrævningen er på ca. 1,2 milliarder kroner mere end år 2000.

Ejendomsvurderingerne er steget med gennemsnitlig 6 % hvor skattemyndighederne "kun" havde beregnet 5 %.

Ejendomsværdiskatten beregnes som udgangspunkt med 10‰ af det aktuelle års ejendomsværdi. For ejerboliger, der er vurderet til mere end 3.040.000 kr., beregnes der yderligere 20‰ i ejendomsværdiskat af den del af ejendomsværdien, der overstiger 3.040.000 kr.

Gå ikke i fælden

Gå ikke i fælden, indhent altid flere tilbud hvis du vil bruge mægler!

..flere arkivartikler

.

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

konkurrence på ejendomsmarket og ejendomsværdiskat