.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..til Råd før salg

Vi beklager!

Pga tekniske problemer, er det pt desværre ikke muligt at levere en cd med vore skemaer og oplysninger. Vi kan anbefale, at du går til vor sitemap eller søgemaskine for at finde de nødvendige informationer mv.

Papirer til ejendomssalg

Hele herligheden for kun kr. 100 hvilket inkluderer forsendelse, Cd-rom og indhold af skemaer m.v.

Her er alt til brug for dig, der gerne selv vil sælge dit hus. Du kan maile en bestilling, så får du tilsendt en Cd-rom indeholdende alle skemaer, opstilling og købsaftaleeksempel, samt adresse på direkte gratis hjælpelinie til Aktivhussalg - alle skemaer er lige til at udfylde, med din individuelle tilpasning.

Vedr. betaling af en Cd-rom: Du får tilsendt en e-faktura på kr. 100,00 eller du kan betale via ewire uden ekstraomkostninger:

Skriv blot "Cd-rom" i emnefeltet på e-mail og tilføj dit navn og postadresse. 

Vor politik om diskretion garanterer, at dit navn eller e-mail m.v. ikke videregives til tredjemand.

På Cd-rom'en er der også en guide, der fortæller dig forløbet i en ejendomshandel, og hvordan du kommer i gang.

..

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Hele forløbet ved ejendomssalg