.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..til opstilling

Folketinget har bl.a. vedtaget en lov vedr. ejerskifteforsikring. Loven trådte i kraft 1. juli 2000.

.

VEDR. EJERSKIFTEFORSIKRING: 

Udgift til ejerskifteforsikring skal deles mellem sælger og køber.
Sælger kan frigøre sig for det tyve-årige ansvar for skjulte skader ved den solgte ejendom mod at forelægge køber en tilstandsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring. Ansvarsfritagelsen gælder selv om køber vælger ikke at tegne forsikringen. 

Tidligere var udgiften til præmien alene købers, det nye er, at loven nu pålægger sælger at betale halvdelen af præmien. Vælger køber at tegne forsikringen i sit eget, og måske dyrere selskab, end det af sælger valgte, skal sælger dog fortsat kun betale halvdelen af det af ham fremlagte tilbud. 

Prisen for et almindeligt parcelhus med små 20 år i alder, er typisk 8-9.000 kr. Derefter stiger prisen op til det dobbelte. Dækningsperioden er som regel 5 år, men det var måske værd for køber, at overveje om perioden efter den nye lovs ikrafttræden skal være 10 år? 

Køber skal være opmærksom på, at der typisk er en selvrisiko begyndende ved 5.000 kr. op til 25.000 kr. pr. konstateret skade, og en øvre grænse på 30.000 kr. for den samlede selvrisiko.

Huseftersynsordningen - tilstandsrapport

.

 

Top

Ejerskifteforsikring,ansvar,ansvarsfraskrivelse,tilstandsrapport,omkostninger,

dækningsperiode,selvrisiko

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.