.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

 

 


 

 

..få en annonce

LÅN TIL EJERSKIFTE

Spar penge med aktivhussalg.dk Når der skal handles fast ejendom, er det vigtigt at   sikre den bedst mulige belåning, både af hensyn til køber og sælger. Af fælles interesse bør der tages hensyn til:
.

Fast, lav rente i hele lånets løbetid

Tilbagebetaling over 20 eller 30 år

Valg af antal terminer

Lånet bør kunne følge ejendommen ved salg uden ejerskifteafdrag

Skal kunne konverteres/omprioriteres når det er økonomisk rentabelt

Lånegrænsen bør være 80%

Det er meget almindeligt at ejerskiftelån ydes som mix-lån, Mix-lån består af 60% annuitetslån og 40% serielån. Mix-lån tilbydes kun med fast rente, nettoydelsen vil derfor være nogenlunde konstant i løbetiden.

OMKOSTNINGER VED LÅNETS OPTAGELSE

Her kan du få en vejledende beregning på, hvor meget lån til ny bolig eller sommerhus koster. Du får finansieringsforslag på forskellige lånetyper, så kan du se, hvad der passer bedst til din økonomi.

Gebyrerne kan være differentierende fra kreditforening til kreditforening.

I de senere år er der kommet en række produkter på markedet såsom  rentetilpasningslån, tilpasningslån eller FlexLån med variabel rente. 

Som hovedregel må det være en fordel, at obligationer er fast forrentede. Det betyder, at man som låntager har fuld vished over, hvor meget der skal betales og hvornår. Det giver en stor grad af stabilitet i hverdagen. Hvis lånet er konverterbart, har du endvidere muligheden for at konvertere lånet til en lavere rente, og derved lavere ydelse hvis renten  falder. 

På trods af dette har kreditforeningerne haft en vis succes med ovenstående lånetyper i de senere år.
Disse lån er typiske ved, at lånene finansieres med inkonverterbare obligationer med en kort løbetid. Det giver mulighed for at udnytte det forhold, at den korte rente som regel er lavere end den lange rente. Dette indebærer dog også en særlig risiko i tilfælde af rentestigninger, som vil medføre, at ydelsen stiger. 

..låntyper

 

 

Energimærkning!
Det er sælgers pligt at få gennemført energimærkningen inden salget af boligen, sker dette ikke, har køber ret til at få et energimærke på sælgers regning, også efter handelens indgåelse.
Er afdragsfrie lån noget for dig? 
Er pauselån noget for dig? 
.

Aktivhussalg.dk har intet ansvar for rigtigheden af annoncerne og disses udformning

Aktivhussalg.dk er uafhængig af økonomiske interesser og virksomheder

 

 

.

Ejerskiftelån,rente,tilbagebetaling,terminer,omkostninger,annuitetslån,serielån