.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

 

Energimærkning

Alle bygninger og lejligheder under 1500 m2 skal være forsynet med energimærke ved salg.
Dog ikke sommerhuse, andelslejligheder og saneringsejendomme.

Ved en energimærkning bliver bygningen gennemgået af en godkendt energikonsulent som udarbejder:
                    Energimærke
                    Energiplan og dokumentation                                  

Et energimærke eller en varmesynsrapport må ikke være over 3 år gammel når ejendommen sælges.
Det er sælgers pligt at få gennemført energimærkningen inden salget af boligen, sker dette ikke, har køber ret til at få et energimærke på sælgers regning, også efter handelens indgåelse.

Energikonsulenten vurderer boligens energimæssige tilstand med en karakter: A, B eller C. Vand, elektricitet og varme vurderes enkeltvis. På baggrund af forbruget kan beregnes udledningen af CO2.
Energiplan og dokumentation vil indeholde omkostningerne til de forbedringer og besparelser, energikonsulenten foreslår kan formindske forbruget..

BBR-ejermeddelelse

Fast ejendom registreres i Bygge- og Boligregisteret. Alle ejendomme i Danmark registreres i dette register og husejeren får en kopi af registreringen. I princippet skulle kopien indeholde alle oplysninger vedrørende ejendommen, men praksis viser, at mange ikke er ajourførte, idet oplysningerne bygger på informationer fra husejeren selv, og mange får ikke indsendt de ændringer, der bliver foretaget ved ejendommen. Grundlæggende står der dog mange brugbare oplysninger, men undersøg altid om oplysningerne er korrekte, før du gør brug dem.

 

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Energiplan,varmesynsrapport,energikonsulent;BBR-ejermeddelelse