.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

FAST EJENDOM

FAST EJENDOM som betegnelse udtrykker rent sprogligt modsætningen til LØSØRE  (rørlige ting).

En fast ejendom er betegnet ved et matrikelnummer. Alle ejendomme og arealer i Danmark er inddelt og har sit eget nummer. Ved handel med fast ejendom er man således aldrig i tvivl om, hvilken ejendom der er tale om. Derudover identificeres ejendommen ved sin beliggenhed.

Ved en samlet fast ejendom forstår man jorder, der er betegnet under èt matrikelnummer, og jorder som i matriklen er anført under flere matr.nr., når jordene udgør en landbrugsejendom eller i øvrigt ifølge notering i matriklen og tingbogen skal holdes forenet.

Medmindre der foreligger dispensation eller godkendelse fra vedkommende myndighed, kan en udstykning ikke approberes, når det er oplyst, at en deling eller den herved tilsigtede anvendelse af arealerne vil medføre noget, som er i strid med eller kræver godkendelse efter bestemmelser, som er fastsat i eller i henhold til gældende love.

Intet skøde eller andet adkomstdokument på en fast ejendom må indføres endeligt i tingbogen, forinden der foreligger påtegning af vedkommende myndighed på dokumentet om, at det pågældende areal ikke udgør en del af en samlet fast ejendom.

Sæt ikke overskuddet på spil

Sæt ikke dit overskud på spil - du skal ALTID forhandle salærtakster

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

 fast ejendom,handel,matrikelnummer,udstykning,skøde,adkomst