.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

 


 

 

HANDEL MED FAST EJENDOM

På ejendomsmarkedet kan følgende have handel med fast ejendom som erhverv, jvf. loven om omsætning af fast ejendom, såfremt de er lovpligtigt ansvarsforsikret:

ejendomsmæglere
advokater
pengeinstitutter
realkreditinstitutter
forsikringsselskaber

Der er meget tætte relationer mellem disse grupper: Forsikringsselskaber, realkreditforeninger, banker og ejendomsmæglere. Den ene gruppe er ejet af den anden og tredje o.s.v, til stor forvirring for forbrugerne. 

Samarbejdsaftaler og ejerforhold  selskaberne indbyrdes er komplet uoverskuelige, og du skal selvfølgelig betale for de ydelser, du får, og er der firmaerne imellem indgået aftaler, så er det måske ikke altid lige det billigste, du får tilbudt. 

Ejendomsmæglernes evt. franchiseaftaler præmierer selvfølgelig også valget af selskabets produkter.

Ejendomsmægleren skal i tilknytning til salgsopstillingen, i særskilt udførelse, vedlægge mindst to alternative finansieringsmuligheder.  Kommentar: Det burde efter vor overbevisning have været alternative tilbud fra andre finansieringsselskaber!!!!!!!!!

Skriv aldrig under før du har undersøgt alle muligheder!

Hvis du vælger at forsøge at sælge gennem et ejendomsfirma, kan vi derfor ikke kraftigt nok anbefale dig, at du ikke skriver under på nogen aftale, inden der er udfærdiget:
Salgsopstilling
Kontantopgørelse med dit provenu
En aftale om annoncer/markedsføring
Længden af kommissionsaftalen og en præcisering af honoraret i tilfælde af at ejendommen ikke sælges i den aftalte periode (hvis der da forlanges honorar for et ikke gennemført salg!) 
En reduktion af salæret hvis du selv fremskaffer en køber
Prisen, som  kommes frem til, skal ifølge loven fastsættes som en kontantpris, dette er lovfæstet som krav ved annoncering og finansieringstilbudenes udarbejdelse.

 

..der er mange penge at spare!!

Når du har dette på plads, bør du henvende dig til et andet selskab og få nøjagtig de samme spørgsmål besvaret. Det er iflg. statistik for salærtakster særdeles muligt at forhandle en lavere takst, end det der bliver nævnt fra mæglerside, og tro os............... mæglerfirmaerne står i kø for at få din ejendom i kommission.

Kan du ikke finde alle dine papirer til brug for opstillingen, skal du selv ringe og bestille dem hos de relevante myndigheder, og ikke lade mæglerfirmaet fremskaffe dem. Gør du det selv, er det kun den reelle pris du betaler. - Og det er da nemt, se vor liste over papirgangen ved ejendomssalg, undersøg så hvad du mangler.

..gå til liste over papirer

.

.

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Handel med fast ejendom og franchiseaftaler