.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..til Råd før salg

Snak med et "rigtigt" menneskeaktivhussalg.dk, eller skriv en meddelelse hvis webmaster ikke er on-line!!

 

Klik på logoet!

300 mill. europæere fik nye penge 1. jan. 2002, da 12 af EU landene sendte euroen på markedet. Danskerne, svenskerne og briterne er ikke med i eurosamarbejdet. 

Svenskerne sagde nej igen ved en afstemning den 14. sept. 2003 <læs>

I Danmark vil euro være en udenlandsk valuta i stil med dollar. Det betyder bl.a., at du godt kan betale med euro, men evt. tilbagegivning bliver i danske kroner, og så er det jo vigtigt at kende kursen.

De nye penge består af syv sedler og otte mønter

Hvad er så 1 euro værd i Danmark?

Kursen kan svinge fra dag til dag!

1 cent = 0,74505 øre
1 €  = 7,4505 kroner

Benyt linket til hurtigt og fejlfrit at omregne ALLE valutaer.   

Omregn    til   

.

..

.

..

.

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Hele forløbet v ejend

omssalg