.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 


 

 

..tilbage til tilstandsrapport

Klag over tilstandsrapporten

Tilstandsrapporter der er udformet efter 1. januar 2000 kan behandles af Ankenævn for Huseftersyn. Klager fra både køber og sælger kan behandles og kan omhandle alt, der er skrevet i tilstandsrapporten vedrørende ejendommen.

Mindsteværdigrænse
Ankenævnet tager som udgangspunkt ikke stilling til forhold, hvor en udbedring af forholdet vil koste mindre end 5 - 8.000 kr. Der sker normalt ikke sammenlægning af udgiften til udbedring af flere hver for sig små skader. 

Samtidig med klagens indbringelse indbetales til sekretariatet et klagegebyr på kr. 250, der tilbagebetales, hvis klagen ikke behandles i ankenævnet, eller hvis ankenævnet giver klageren helt eller delvis medhold i klagen.

Man kan også blive pålagt at betale for syn og skøn, dette kan max. koste kr. 3.500,00.

Selv om der er tegnet ejerskifteforsikring for skjulte fejl og mangler, kan en klage blive aktuelt. F.eks. kan køber blive uenig med forsikringsselskabet om tilstandsrapportens udformning.

Ønsker du at klage, kan du rekvirere en klageskema hos Ankenævnet for Huseftersyn på tlf. 3525 0240 eller på denne adresse:

www.husanke.dk >

Eller pr. mail: >

Øvrige klage- og ankeadresser >

Se hvilke oplysninger, der er registreret på din ejendom >

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Klag over tilstandsrapporten

Læs om SPAM pollicy!