.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

Konfucius har sagt: "Sandheden kan umuligt stride imod den menneskelige natur: hvis det, der betragtes som sandhed, strider imod den menneskelige natur, vil der ikke være grund til at betragte det som sandhed." Lidt mere vittigt har han også udtalt: "Det er ikke sandheden, som evner at gøre mennesker store, men menneskene, som evner at gøre sandheden stor."

Ser man en ejendomsmæglers virke, markedsføring og annoncering ud fra Konfucius "vittige sentens", har man fået en del at spekulere over, selv om alting afhænger af de øjne, der ser!

Vi har valgt at give dig adresserne på de mest benyttede gratis annoncesider, - så der er ingen undskyldning for ikke at gå i gang.

Gratissider ophører hele tiden, så vælg at benytte søgemaskinerne.

Denne service startede i 2002 - I mellemtiden er mange adresser blevet nedlagt, andre er irriterende med masser af popups - Derfor kan du kun se nedennævnte adresser. Vil du prøve at finde andre, kan vi henvise til diverse søgemaskiner, f.eks. altavista/Yahoo og/eller Google


Sommerhuse sælges
Gratisannoncer med billeder fra hele landet. Sommerhuse, fritidshuse, kolonihaver, kolonihavehuse, fritidsgrunde.


Tvangsauktioner i Danmark
Find tvangsauktioner i hele landet med angivelse af adresse, dato for auktion, boligareal, kontantværdi m.m. Læs købsvejledning og købsvilkårene.

 

.

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Boligdatabaser,boligannoncer