Aktivhussalg gir dig råd til at sælge din bolig!

.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

Kurssikring

En kursaftale er en aftale med en kreditforening om at indfri eksisterende lån til en på forhånd aftalt kurs, og til et på forhånd aftalt tidspunkt. Kan lånet ikke udbetales til det aftalte tidspunkt, skal der stilles en bankgaranti.

Som sælger af en ejendom kan du kurssikre de lån, der evt. skal indfries i forbindelse med salget. Kurssikringen kan foretages når lånetilbuddet forligger. Det kan ske via rådgiver eller til realkreditinstituttet direkte.  På denne måde sikrer du dit overskud ved salget, under forudsætning af at de øvrige vilkår ved handelen forbliver uændrede.

Når man kurssikrer, sker betalingen ved, at lånet indfries til en lidt højere kurs end normalt. Endvidere skal der  betales en kurtage, som afregnes med 0,15% af kursværdien (dog max. kr. 3.000) for lån op til kr. 3 mio. samt et gebyr på kr. 500. Satserne kan variere fra kreditforening til kreditforening.

 

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Kurssikring og kursaftale