.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

.. se husannonceside   
 

 

Se hvilke tjenester borgerne kan benytte på Borger.dk! 

Nem ID

Nem ID

Den fælles pinkode er et samarbejde mellem forskellige udbydere af services på internettet. Samarbejdet betyder, at du får din egen personlige pinkode, som du kan anvende til at logge på alle de services, der er med i den fælles pinkode

Her kan du bestille/ændre Nem ID

Borger.dk er din genvej til det offentlige og er et samarbejde mellem KL og Videnskabsministeriet.
På borger.dk finder du al information og selvbetjening fra kommuner, regioner og stat.    

Tilgængelighed

Copyright © 2002-2018 Borger.dk
KMD, Lautrupparken 40-42, 2750 Ballerup

 ..se siden med adresser

 

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

FSC - mærket om miljøvenlige havemøbler