.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

..tilbage

 
Tvangsauktionsklausul

Justitsministeriets pantebrevsformular A indeholder en tvangsauktionsklausul. Det er en bestemmelse om, at pantebrevet i tilfælde af misligholdelse og i tilfælde af at ejendommen går på tvangsauktion, ikke kan forlanges indfriet, hvis restancerne på pantebrevet berigtiges af køber inden en bestemt frist.

Det er således, at såfremt et pantebrev ikke er forsynet med en sådan klausul, vil det være forfalden til betaling i tilfælde af, at ejendommen går på tvangsauktion. 

Dette vil betyde at efterstående panthavere og andre, der kan være interesseret i at overtage ejendommen, må erlægge flere kontante penge, medens pantebreve med klausulen forbliver indestående i ejendommen. 

Endvidere vil ejendommen være nemmere at belåne med klausulen, idet nye långivere ikke behøver reservere så mange kontanter i tilfælde af, at de måtte overtage ejendommen.

..skift pantebrevet ud med kreditforeningslån

 

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

 

Pantebreve låntyper lånetyper realkreditinstitutter

Fuldmagt ifølge aftaleloven bolig  boliger  boligen  boligmarked  boligbytte  bolighandel boligsøgning  boligannoncer  bolig-guide  boligguide  boligformidling  boligdatabase  boligbase  boligkøb  boligsalg  ejendomsmægler  ejendomsmæglere  ejendomme  ejendomshandel  ejendomsformidling  forsikring  ejendomsforsikringer  ejendomsforsikring  hus  huse  indbo  købsaftaler kursudvikling  villa  villaer villasalg  energimærke  energimærket  varmesynsrapport  tinglysning  tingbogsattest  købsaftale købsaftaler slutseddel slutsedler  tilstandsrapport  tilstandsrapporter  huskøb  hussalg  pantebreve  konvertere  konvertering Real Estate

 

Forsikringserstatninger, lejeindtægter og servitutter,håndpant,rettigheder

 

Debitorer,kreditorer,debitor,kreditor,annuitetslån,serielån,rentetilpasningslån,

flexlån,boligxlaan,boligxlån,pantebreve