.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

HANDEL MED FAST EJENDOM 

Købsaftale (slutseddel)

 
Kontrakt.gif En handel afsluttes med en købsaftale, aftalen skal være så klar som muligt, alle spørgsmål vedrørende handelens grundlag og økonomi skal være utvetydige. 

Du kan som sælger af din egen ejendom bruge Aktivhussalg's forslag til købsaftale, og selv tilføje de ændringer der er nødvendige. På denne måde er du sikker på, at du ikke glemmer væsentlige punkter. 

Der kan også købes købsaftaleformular i f.eks. en boghandel. Du skal være opmærksom på, at teksten skal skrives fortløbende med nummererede sider, ingen mellemrum eller uudfyldte punkter hvor der efter underskrivelsen kan påføres tilføjelser. Købsaftalen må gerne indeholde udstregninger.

Bemærk! Ægteskabsloven har betydning ved et salg - handelen skal tiltrædes af ægtefællen, denne bestemmelse er indsat i loven for at beskytte den ene ægtefælle imod den anden, således den ene part ikke sælger eller pantsætter den fælles bolig.

Ejendomsformidlingsbekendtgørelsen er ændret så kursrisikoen for hele den eventuelle finansiering placeres hos køber. Dette gælder også kursrisikoen for sælgerpantebrevet. Det er altså fremover ikke mere sælger, der får en dårligere eller bedre kurs på sælgerpantebrevet -men køber.

Husk at få indført punkt om kursrisiko for finansieringen, bestemmelser om kurssikring, reguleringsopgørelse, garanti og deponering.

Husk også! Det fremgår af § 24, stk. 2, i lov om omsætning af fast ejendom, at såfremt der til skade for forbrugeren er foretaget en forkert beregning af ejerudgift ved køb, og er forbrugeren i god tro, har forbrugeren krav på rimelig godtgørelse af forskellen mellem den forkerte og en korrekt beregning.

Endvidere fremgår af bekendtgørelse om ejendomsformidling, nr. 1055, § 9, stk. 3, at der i en salgsopstilling vedrørende udgifterne til bl.a. vand og el skal gives oplysning om prisen pr. enhed og den aktuelle årlige a conto betaling hertil. Vedrørende udgiften til olie skal gives oplysning om sælgers seneste årsforbrug af udgiften hertil.

Alle aftaler skal skrives ned på købsaftalen, ellers er det vanskeligt at dokumentere rigtigheden af det aftalte senere. Gør det også, selv om du synes, at det er petitesser og det ikke bør give grund til uoverensstemmelser. Men bliver der problemer senere, vil alle unøjagtigheder blive brugt imod dig.

..fortsættes med eksempel på købsaftale

 

Spar omkostninger - sælg selv din bolig.

 

.

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

Købsaftaler købsaftale slutseddel slutsedler købsaftaleformular ægteskabsloven

boligsalg ejendomssalg hushandel hussalg   sammenligning af kreditforeningslån etableringsomkostninger bidrag gebyrer obligationspriser indfrielsesvilkår sælgerpantebrev ejerpantebreve gældsovertagelsesgebyr salærtakster tinglysning salgsannoncer husannoncer boligmarkedet ejendomssalg salgsopstilling sælgerpantebrev ejerpantebreve gældsovertagelsesgebyr salærtakster tinglysning salgsannoncer husannoncer boligmarkedet ejendomssalg købsaftale skatter afgifter forsikringer eksempel refusionsopgørelse ejendomsværdiskat rentefradrag lejeværdi