.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

 

Aktivhussalgs boligbrevkasse

.
Real Estate

Vi tilbyder gratis at besvare alle spørgsmål vedrørende omsætning af fast ejendom.

Dine spørgsmål skal i princippet dreje sig om villaer. 

Spørgsmål og svar vil evt. blive gengivet på denne hjemmeside (Altid anonymt). Det er ingen betingelse, at vi får oplyst din identitet. Der skal oplyses en gyldig e-mailadresse, og du får du direkte svar, såfremt spørgsmålet efter Aktivhussalgs opfattelse er seriøst, og du er privatperson.

 

Mange spørger om mæglersalærer: Bl.a. en sælger fra Ulfborg. (forkortet af webmaster, der har set papirerne ved handelen.)

Det er dejligt, der er kommet en side, så vi alm. mennesker kan lære lidt om omsætning af fast ejendom. For mig kom I desværre for sent, men jeg håber seriøst, at I kan hjælpe andre. Jeg har et spørgsmål om de ublu mæglersalærer. Jeg solgte sidste år et sommerhus for kr. 328.000. For det præsenterede en EDCmægler i Xby en regning på lige under kr. 30.000 (incl. moms). Jeg har haft sommerhuset i over 15 år, uden nævneværdig inflationsgevinst e.l. Så for min investering var den eneste der tjente penge ejendomsmægleren.

Svar fra Aktivhussalg:

Tak for dit lange brev, som jeg desværre måtte forkorte. Jeg kan se af området, at det nok ikke er det mest attraktive, så vi kan måske være positive og alligevel give mægleren et lille plus for, at han fik det solgt? Men.... det er tydeligvis ikke billigt at lade en ejendomsmægler sælge sin ejendom. Nu råder vi p.t. kun med hensyn til salg af villaer, men jeg kan generalisere m.h.t. salærer, idet gennemsnitsprocenten for ejendomsmæglersalær ved villasalg er ca. 3 % plus dokumentomkostninger plus markedsføring plus moms. Så for et sommerhus lyder det som et generelt prisleje, og også for ejendomsmægleres manglende situationsfornemmelse og indpasning i det samfund vi alle lever i, desværre.

Ser man på de paladsagtige kontorhuse,- som regel på byens dyreste strøg, og de forhold i øvrigt ejendomsmæglerne driver deres virksomhed under, kan man sikkert forstå, at det skal betales. Der er kun dig som sælger til det.

Jeg har foran mig en "Bekendtgørelse om højeste takster for ejendomsmægleres og ejendomshandleres salærer" af 20. august 1976. Den siger: at ved ejendomsmægleres og ejendomshandleres medvirken ved køb eller salg af fast ejendom må de ikke beregne sig højere salær af køber og sælger tilsammen end: 1,8 % af købesummen fratrukket 24 % ved salg af villaer. Markedsføring var noget  mæglerne i stor udstrækning selv stod for dengang. Så mon ikke at det er på tide, at vi skal til at vurdere, om vi vil acceptere en fordobling af salærtaksterne set i relation til udviklingen i handelspriserne, og samfundets løn- og prisudvikling i øvrigt.  

Typisk forlanger en ejendomsmægler et minimumssalær. Så brug vore råd, du skal ALTID, ALTID forhandle salærer og markedsføringsbidrag. 

Hvis man ikke vil bruge hele Aktivhussalgs koncept og lave alt arbejdet ved salg af sin ejendom, kan jeg anbefale dig at gå til f.eks. et advokatfirma, der har færdigsalgspakkeløsninger til en halv snes tusinde kroner. Det indebærer, at advokaten laver papirarbejdet, men forhør dig om hvad han tilbyder.                    Du kan markedsføre og fremvise selv. Hilsen ph.

...flere spørgsmål og svar

Klik på de fremhævede ord og se Aktivhussalgs anbefalinger!

Send en kvikmeddelelse uden at åbne dit eget mail-program
Navn:
Din E-mail:

Dit spørgsmål:

Du kan også skrive spørgsmålet i vor "debatforum", måske er der en sælger/køber  i samme situation, der har lige det svar, du søger. Klik og se >

.

Top

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

 

            Mæglersalær,mæglersalærer,ejendomsmæglersalær,ejendomsmæglersalærer,sommerhussalg,

gratis at besvare alle

spøgsmål vedrørende omsætning af fast ejendom

            takster,markedsføringsbidrag,advokat,advokater,advokatløsning,pakkeløsning,pakkeløsningerDet er dejligt, der er kommet en side, så vi alm. mennesker kan lære lidt om omsætning af fast ejendom.

 sælgerpantebrev ejerpantebreve gældsovertagelsesgebyr salærtakster tinglysning salgsannoncer husannoncer boligmarkedet ejendomssalg

fast ejendom bolig, boliger, boligen, boligmarked, boligbytte, bolighandel, boligsøgning, boligannoncer, bolig-guide, boligguide, boligformidling, boligdatabase, boligbase, boligkøb, boligsalg, ejendomsmægler, ejendomsmæglere, ejendomme, ejendomshandel, ejendomsformidling, forsikring, ejendomsforsikringer, ejendomsforsikring, hus, huse, indbo, købsaftaler, kursudvikling, villa, villaer, villasalg, energimærke, energimærket, varmesynsrapport, tinglysning, tingbogsattest, købsaftale, købsaftaler, slutseddel, slutsedler, tilstandsrapport, tilstandsrapporter, huskøb, hussalg, pantebreve, konvertere, konvertering, Real Estate