.

Over 50.000 feriehuse udlejes

 

Beregn din boligs værdi 

Med Realkredit Danmarks boligberegner kan du selv beregne et vejledende bud på din boligværdi.

Boligberegneren giver dig et vejledende bud på værdien af din bolig. Værdien anslås ud fra de informationer, du selv indtaster samt en række statistiske oplysninger. Der er således tale om en overslagsberegning, der ikke kan erstatte en egentlig besigtigelse af boligen, og ikke kan lægges til grund for belåning.

Overvejer du at foretage større dispositioner i forhold til din bolig, er det altid en god idé at tale med en rådgiver om mulighederne, inden du beslutter dig.
.

lavet en uforpligtende vurdering!   

Her er et tilfælde, hvor man kan få lidt gavn af et ejendomsmæglerfirma!

 

Hos de fleste ejendomsmæglerfirmaer kan du se reklamer for en uforpligtende vurdering og prisansættelse af din ejendom. Fat telefonen og lad dem foretage en sådan vurdering. 

HUSK nu, skriv ikke under på nogen fast aftale, for du overvejer jo blot at sælge din ejendom! Når huset  er efterset, modtager du en oversigt over mæglerens vurdering, og hvad et salg vil give dig i overskud. 

 

Læs mere om pinsepakken her
Om følgerne af pinsepakken

Lejeværdi og standardfradrag er som bekendt afskaffet, og hvem ved, det er måske meget godt, for hvorfor ikke kalde en spade en spade, og opkræve den skat som staten har behov for, og så vedkende at det er en skat.

Lejeværdien blev erstattet af en kommunal ejendomsværdiskat på 1% af den offentlige ejendomsvurdering. For den del af ejendomsværdien der ligger over en beløbsgrænse på 2.815.000 kr. opkræves 3%. (Beløbet reguleres årligt i takt med priserne) .

Der er et nedslag på 2 promille, hvis man har købt bolig senest 1. juli 1998. Vore medborgere over 67 år får et nedslag på 4 promille.  For at modvirke store stigninger i ejendomsværdiskatten fra år til år, er der endvidere et loft over, hvor meget skatten må stige om året som følge af store ejendomsvurderingsstigninger. Loftet er pt 20 procent.

Dertil kommer ejendomsskatten (grundskylden) til kommune og amt, der beregnes af grundværdien. Ejendomsskatten fastsættes af den enkelte kommune og varierer derfor fra kommune til kommune., men ligger på ca. 2 procent.

......vær ikke i tvivl om at den "nye" værdiskat rammer hårdere på længere sigt. For at det ikke skal være nok, er rentefradragsretten reduceret. I takt med at de sidste dele af Pinsepakken bliver gennemført, vil rentefradraget blive reduceret til 32,5 % i år 2002, og man skal regne med, at alle følgerne af pinsepakken først slår helt igennem i år 2002. 

Derfor er det vigtigt, at du ser dig godt for, når du sætter nye ejerskiftelån i ejendommen. I takt med at rentefradragsretten bliver mindre værd, stiger den del, køber selv skal betale. Altså bør du forhøre dig om mulighederne i de forskellige realkreditforeninger, en lavere månedlig ydelse kan være at foretrække frem for f.eks. en hurtig afvikling af lånet.

 

 Rentefradrag

Et vigtigt element i forbindelse med ejendomskøb er rentefradraget. I rentefradraget skal også medregnes bidrag til kreditforening. Værdien af dette fradrag er blevet forringet efter vedtagelsen af Pinsepakken i 1998, således at selv om din bruttoudgift er den samme, vil din nettoudgift være større, du kommer alt andet lige til at sidde dyrere i huset p.g.a. den nedsatte værdi af rentefradraget. Der er visse lempelser for enkelte grupper, det kan du læse meget mere om hos Told & Skat.

Stigning p.g.a. grønne afgifter:

Afgiftsstigninger:

2001

2002

Fyringsolie (liter) 6,25 6,25
Naturgas (nm3) 6,25 7,5
El (kWh) 1,875 1,875
Benzin (liter) 12,5 12,5
 
Et særdeles vigtigt råd

Få altid kontrolleret om handelen gennemføres i overensstemmelse med de vilkår, der er aftalt. Refusions- og omkostningsopgørelsen skal grundigt efterses.


Du skal sikre dig, at ejerskiftemeddelelser tilsendes forsyningsselskaberne, og at  forsikringer bliver opsagt, og at du får evt. for meget betalt præmie tilbage. 

Vedrørende dine lån i ejendommen skal du huske at indsende gældsovertagelseserklæring til kreditforening, pengeinstitutter og hvem der ellers er involveret i finansieringen.

.

..

Aktivhussalg.dk med gratis salgsvejledning fra a-å,  boligannoncer, bolig, boligguide, boligbytte, boligsalg: Spar mere end kr. 60.000 i salgsomkostninger. Boligudlejning. Aktivboligudlejning for udlejere og lejere - Søg mellem 550.000 almene lejeboliger. Gratis annoncer. 

This page is maintained by PHwebdesign. Kvikmail webmaster:  KLIK  Copyright©www.aktivhussalg.dk all rights reserved 2001-2012   

BEMÆRK! På trods af vor viden og gode intentioner, kan der være opstået fejl i fremstillingen af websiden. Vi kan derfor ikke garantere for rigtigheden af det skrevne, og vi frasiger os dermed ethvert ansvar for brugen af oplysningerne på siden. Opdager du mod vore forventninger en fejl - teknisk eller juridisk - hører vi gerne fra dig.
Spørgsmål og svar! Aktivhussalg forbeholder sig ret til at afgøre hvilke spørgsmål, der bliver besvaret og offentliggjort, alt gengives anonymt. Vi behøver ikke at få oplyst din identitet. Sender du en e-mailadresse, får du direkte svar, hvis det efter Aktivhussalg.dk's opfattelse er seriøst og som privatperson.

Top

 

Vurdering,pinsepakke,rentefradrag,råd  Vurdering,pinsepakke,rentefradrag,værdiskat,rentefradragsret,grønne afgifter,refusionsopgørelse,omkostningsopgørelse,ejerskiftemeddelelser,gældsovertagelseserklæring,fyringsomkostninger